Vi er ute etter effekt.

Hjem / Isola Solar Bifacial Systemet / Hvamsvingen 4 på Skjetten

Hvamsvingen 4 på Skjetten.

"I E6 Eiendom AS har Isola Solar AS møtt en profesjonell, innovativ, ansvarlig og fremtidsrettet eiendomsaktør"

Hvamsvingen 4 på Skjetten

Skjetten
600.000 kWh/år
449 kWp
hvamsvingen isola solar bifacial yield kwp fornybar

Oppdaterte bilder kommer

E6 Eiendom AS eier 12 næringseiendommer og forvalter i tillegg 9 eiendommer for Otto Olsen Eiendom AS.

Alle eiendommene er i Norge, fra Trondheim i nord til Arendal i sør. Hovedtyngden ligger i Oslo og på Romerike. Med kontor i Hvamsvingen 4, har E6E sykkelavstand til hovedtyngden av sin portefølje. For E6E er det viktig å være tett på sine leietakere og driften av eiendommene.

Segmentet er praktiske bygg som verksted, lager og storhandel, på enkelte av eiendommene kombinert med kontorer. E6E  ser at selv om de fleste i dag har kontorjobber, vil det alltid være behov for praktiske bygg med store åpne arealer, flere kjøreporter og romslige uteområder.

En stor del av E6E sine leietakere driver innen bilrelatert virksomhet, som bilforhandlere, bilrekvisita, bilglass og bildekk. De har også leietakere innen logistikk, entreprenører, rekvisita, byggevare, møbel og mer.

Isola Solar er stolte av å levere til E6 Eiendom. For ansvarlige eiendomsforvaltere som er opptatt av å «ta vare på byggene sine», vises Isola Solar systemet sitt fulle potensiale. Vi oppnår en svært effektiv og høy energiproduksjon på taket, uten at dette går på bekostning av byggteknisk sikkerhet, løpende vedlikehold og tilgang.

Andre referanser.

albedoeffekt grønt tak sedum bifacial

Fargerike C.Christoffersen AS

Skien
Her finner du kanskje et av Norges mest spennende solprosjekter. Vi har montert Bifacial-anlegg på vanlig grått tak, grønne sedum-matter og hvitt reflekterende Isola Mestertekk.
309.000 kWh/år
268 kWp

Les mer